Forum

Questions and discussions

13.04 - 13.08 Tables primary key

Report any problems or bugs

13.04 - 13.08 Tables primary key

Postby Er_Maqui » Thu Aug 29, 2013 11:02 am

Hi,

I've detected who many tables are without primary keys on them. Because this and a unknown error, i have these tables with all data duplicated.


Thanks,
Er_Maqui
 
Posts: 20
Joined: Mon Aug 26, 2013 10:06 am

Re: 13.04 - 13.08 Tables primary key

Postby admin » Thu Aug 29, 2013 5:52 pm

Probably you clicked "Install" twice when you installed the script and the rows were dublicated (or maybe clicked "Upgrade" twice). It is not very good. It would be better to reinstall the script if you haven't uploaded files else, of course.
admin
Site Admin
 
Posts: 1462
Joined: Sun Mar 07, 2010 5:55 pm

Some fields in backend and frontend are duplicated

Postby mj72 » Sun Oct 13, 2019 10:02 pm

Keywords: doubled, two times, 2

I had the same. I upgraded script from v. 15 to 19, step-by-step.
After, some fields in different places were duplicated.

Thank you for the solution: my webhost (bluehost) > phpMyAdmin > *_store > Search (for the english word in the language file) > specific string, all tables, show > delete the row with the highest (newest) ID.

I think customers should be warned about this double-thing at
https://www.cmsaccount.com/members/upgrades.php - and maybe put a link to the solution.
mj72
 
Posts: 94
Joined: Sat Jan 10, 2015 10:55 am


Return to Bugs & Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron
  Photo Store Script

Professional php photo stock script and WordPress plug-in for photographers and video producers.

  Support
  CMSaccount Inc.