Forum

Questions and discussions

Moved VPS server, admin not working

Any questions about installation and updates

Moved VPS server, admin not working

Postby codeice » Sat Mar 03, 2018 6:03 am

Hi,

Just moved my site to a new VPS managed server (it was previously working OK on the old server).

I can login to the Admin back end but cannot do anything - I can see the main Admin Panel area but all the menu links on the left hand side do not work e.g. click on the "Catalog" icon and nothing happens.
Also cannot log out.

Anyone with any ideas?

Thanks
codeice
 
Posts: 24
Joined: Sat Jul 21, 2012 4:20 pm

Re: Moved VPS server, admin not working

Postby admin » Sat Mar 03, 2018 9:17 pm

I think you should disable asp_tags = Off in php.ini.
<% %> syntax is used for javascript templates but the server tries to execute it as asp code.
admin
Site Admin
 
Posts: 1454
Joined: Sun Mar 07, 2010 5:55 pm

Re: Moved VPS server, admin not working

Postby codeice » Sat Mar 03, 2018 10:48 pm

Thanks for the quick reply.

I added "asp_tags = Off" to file public_html/php.ini but unfortunately it still does not work.

I also noticed that the link url reads as https://www.mydomain/admin/content/#
(same for all the left side menu items)

Is there anything else that i can try?
codeice
 
Posts: 24
Joined: Sat Jul 21, 2012 4:20 pm

Re: Moved VPS server, admin not working

Postby codeice » Sat Mar 03, 2018 11:27 pm

Solved - I set asp_tags = Off setting via PHP Configuration in WHM on server.
Thanks.
codeice
 
Posts: 24
Joined: Sat Jul 21, 2012 4:20 pm

Re: Moved VPS server, admin not working

Postby admin » Sun Mar 04, 2018 8:42 am

Great. In the last version <% %> javascript templates were replaced with {{ }} syntax to avoid the ridiculous misconfiguration.
admin
Site Admin
 
Posts: 1454
Joined: Sun Mar 07, 2010 5:55 pm

Re: Moved VPS server, admin not working

Postby codeice » Sat Mar 10, 2018 3:20 am

Hi Admin
That seemed to resolve the original problem, but I see now that on the members profile page there's an error e.g.
{WORD_PHOTO}: 0
{WORD_VIDEO}: 0
{WORD_VIEWED}: 0
{WORD_DOWNLOADS}: 0

I'm using the Idea template - any advice on this one?

Thanks
codeice
 
Posts: 24
Joined: Sat Jul 21, 2012 4:20 pm

Re: Moved VPS server, admin not working

Postby admin » Sat Mar 10, 2018 7:59 am

You have to replace {WORD_PHOTO} with {lang.Photo} in /templates/idea/user.tpl template.
{WORD_...} syntax was removed.
admin
Site Admin
 
Posts: 1454
Joined: Sun Mar 07, 2010 5:55 pm

Re: Moved VPS server, admin not working

Postby codeice » Sat Mar 10, 2018 11:29 pm

OK thank you, all resolved now :)
P
codeice
 
Posts: 24
Joined: Sat Jul 21, 2012 4:20 pm


Return to Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron
  Photo Store Script

Professional php photo stock script and WordPress plug-in for photographers and video producers.

  Support
  CMSaccount Inc.